Download @nelydiasenrose 's Instagram

Click to download

Hari-hari 'Hari Ibu' ❤️ Selamat Hari Ibu , from me and @chriszen_official 😌 #ChriszenRollerMoistCream

Comments

bizzybee_onlinebizboutique

dah putih gak cam uqasha 👍 pakai apa tu... nak tahu jugak... hihi

_ubat_penyakit_kulit

Rawat masalah kulit di tubuh anda dengan Cara Warisan Nabi SAW iaitu menggunakan Tanah Liat Putih Asli digabungkan dengan Air Galian Semulajadi Yang Terbukti BERKESAN menyembuhkan pelbagai penyakit kulit seperti ekzema, psoriasis, kudis/kudis buta,kurap, kayap, panau, parut, jerawat, jeragat, resdung, kulit merekah, luka, ruam, melecur,gatal-gatal badan & celah jari kaki, terkena gigitan serangga , bisul dan lain-lain masalah kulit lagi.

empayar.abang.long

tak penat ke hari2 lawa ☺️☺️

cumicikistore

Baju budak murah cumicikisotre

yousif_yyyyy

ههههههههههههههه

liza_aqashah

kuku palsu noh...class kau jah..

empayar.abang.long

hari2 lawo tak penat ke 😍

md_wedding_planner

cantek la u ni... actly umo brape?🤗

dekchiik_

Wow comeyy nye 😍😍

mag_2769

ada buat produk review tak? Saya ada produk treatment foundation.

n.yanaaaaaaa

Makeup tebal

danish_haikal_sado

We pakai tudung tak boleh ke

amuhammaddanial

Buat ape la kak

shah_fidiey

Oh my princess

dewiratna73

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

gojez.my2u

Brpa ye harga mekup ni ?

radi_nelaj

There are not good for you. They Uglify you. You are more beautiful as God has created you. Need to be more natural (more bio)

cikmanggiss

@khaleedabasha eda lempang nak xx

hidayah__fabulous

Kat mana ada jual

rizuan_khairon386

Golek sampai molek😉

bungabag

Minat Bag Fjallraven,Cath Kidston, dan Herschel. Klik di bio igshop kmi untuk harga kebabom . 😀😀😀

bungabag

Harga x masuk akal untuk peminat bag Cath Kidston, Fjallraven, Herschel. Klik di bio kami untuk beli dgn hraga menawan. 😱😱😱😀

bungabag

Sale letup hari ini sahaja. Siapa cepat die dpt bag Cath Kidston,Fjallraven. Klik link di bio kami untuk beli 😘😘😘👌

bungabag

Harga runtuh. Bag Cath Kidston, Fjallraven dan Herschel. Jom singgah igshop kami 😘😘👍

bungabag

Minat Bag Fjallraven,Cath Kidston, dan Herschel. Klik di bio igshop kmi untuk harga kebabom . 😀😀😀