Download @nelydiasenrose 's Instagram

Click to download

Chriszen Roller Moist Cream lebih mudah, rata & jimat masa! Tidak perlu guna jari lagi 😄😍 #chriszenofficial #chriszenrollermoistcream #chriszengoleksampaimolek

Comments

kedai_hical_malaysia

Cek IG kita orang. 15 hari je tambah tinggi 5-10cm 😊👍 Wa :+60102256332 wechat:trustedtinggi

tiensofficial.idn

Nak cuba product kte x? Tinggi dalam waktu kejap 5cm 10day😍😍, bole cek my insta 📲WS : +60 16-558 3756 Wechat : high_calsium_store 📲 , ramai bejaya and berkesan,nak tunggu ape lagi?? Jom!😍😍😍

ubat_penyakit_kulit

Rawat masalah kulit di tubuh anda dengan Cara Warisan Nabi SAW iaitu menggunakan Tanah Liat Putih Asli digabungkan dengan Air Galian Semulajadi Yang Terbukti BERKESAN menyembuhkan pelbagai penyakit kulit seperti ekzema, psoriasis, kudis/kudis buta,kurap, kayap, panau, parut, jerawat, jeragat, resdung, kulit merekah, luka, ruam, melecur,gatal-gatal badan & celah jari kaki, terkena gigitan serangga , bisul dan lain-lain masalah kulit lagi.

suplementcalcium.my

WOW! Tambah tinggi 3-10 cm dlam masa 20 hari je 👍👍SALE!!! Ubat tinggi badan 3-15 cm dalam 10 hari saja 👍👍👍WS : +60 16-558 3756 Wechat : high_calsium_store

high_calcium.shop

X payah kesan jika Tinggi Badan awak rendah😫 , nak capai tinggi 10 cm lagi😏? Jom tengok INSTA kita👐sedie supplement tinggi capai 10 cm lagi😍 👍👍👍. WS : +60 16-558 3578 Wechat : highcalciumshop

ubat_penyakit_kulit

Rawat masalah kulit di tubuh anda dengan Cara Warisan Nabi SAW iaitu menggunakan Tanah Liat Putih Asli digabungkan dengan Air Galian Semulajadi Yang Terbukti BERKESAN menyembuhkan pelbagai penyakit kulit seperti ekzema, psoriasis, kudis/kudis buta,kurap, kayap, panau, parut, jerawat, jeragat, resdung, kulit merekah, luka, ruam, melecur,gatal-gatal badan & celah jari kaki, terkena gigitan serangga , bisul dan lain-lain masalah kulit lagi.

calcium_tinggi.shop

X payah kesan jika Tinggi Badan awak rendah😫 , nak capai tinggi 10 cm lagi😏? Jom tengok INSTA kita👐sedie supplement tinggi capai 10 cm lagi😍 👍👍👍. WS : +60 16-558 3578 Wechat : highcalciumshop

tyrakyrana

stunning as always ✨✨✨

high_calcium.shop

WOW! Tambah tinggi 3-10 cm dlam masa 20 hari je 👍👍. WS : +60 16-558 3578 Wechat : highcalciumshop

michellebenidect

Waahh mcm bidadari lh akak ni♥

high_calcium.shop

Umo 20 tahun still rendah? Dah try banyak ubat tapi still rendah?umo 20 tahun still rendah? PROMO PRICE ONLY FOR 5 MEMBERS jer😱 biar bagi tau rahsia tinggi sampai 15 cm😘. WS : +60 16-558 3578 wechat : highcalciumshop

_ubat_penyakit_kulit_

Rawat masalah kulit di tubuh anda dengan Cara Warisan Nabi SAW iaitu menggunakan Tanah Liat Putih Asli digabungkan dengan Air Galian Semulajadi Yang Terbukti BERKESAN menyembuhkan pelbagai penyakit kulit seperti ekzema, psoriasis, kudis/kudis buta,kurap, kayap, panau, parut, jerawat, jeragat, resdung, kulit merekah, luka, ruam, melecur,gatal-gatal badan & celah jari kaki, terkena gigitan serangga , bisul dan lain-lain masalah kulit lagi.

greenteaslim.my

!!SALAM AKAK/ABG NAK BAGI INFO KURUSKAN BADAN EH,BOLEH TENGOK KAT IG YE 🙏😊😘

greenteaslim.my

!!JUAL JIANGZHITEA TEH KURUS SEMULAJADI TERBAIK KAT MALAYA,BOLEH LOST 5-10 KG DALAM MASE 15 HARI 🙏😊😘

mg_ajaib

My princess💓

calsiumherbal_

Ubat peninggi dah ramai berjaye 🇭🇦🇷🇬🇦 ter🇲🇺🇷🇦🇭 + FREE POSTAGE !! ❤❤SALE!!! Ubat tinggi badan 3-15 cm dalam 10 hari saja 👍👍👍 Wechat : areatinggimy or DM WA : +60 17-281-9455

faurar2

Ka...maksih banget ya saran nya buat beli pro0duk h3erbal dari@DR.SILVIA_TUBUHIDEAL ajaib banget kak plangsing dan p3emutih nya b3erat ba4danku skarang turun 5kg dan kulit ku put!ih al4ami kak .

sonyatiara02

Kak aku gatau harus bilang apa lg,soalnya kaka udah ngebantu aku banget kak,kulit aku awalnya kusam dan agak gelap tapi setelah aku pake produk 🇵🇪🇲🇺🇹🇮🇭@DR.SILVIA_TUBUHIDEAL yg kaka kenalin ke aku,aku jadi tambah cerah kak :) makasih ya kak.

faurar5

Eмng вener вangeт ĸa ĸalo dι@DR.SILVIA_TUBUHIDEAL вιѕa вιĸιn payυdara aĸυ вeѕar dan ĸencang padaнal вarυ paĸe 1мιnggυ yang lalυ, мaĸaѕιн ya ĸa .

faurar4

Eмng вener вangeт ĸa ĸalo dι@DR.SILVIA_TUBUHIDEAL вιѕa вιĸιn payυdara aĸυ вeѕar dan ĸencang padaнal вarυ paĸe 1мιnggυ yang lalυ, мaĸaѕιн ya ĸa .

aishahazharil

Ni yg kamu pakai itu @taegucciboy_ /kawan saya fans golek molek ni

ainhasan_coway_audela

Paling suka iklan ni..🤣

dhiiiiiaaaaaaa

Golek,sampai molek

teedyy95

mcm lain je suara 😝

ainnrl._

mcm bkn suara kak nelydia je 😝✨

azhangaffar

Golek sampai lenyek

shftn_zhr

@anishazwanii jumpa ni..lalu ku egt padamu 💋💋🤣🤣🤣

anishazwanii

@shftn_zhr haha mu ni, lupKanlah kenangn ini, mu ingin yg molek2 ckit

bungabag

Minat Bag Fjallraven,Cath Kidston, dan Herschel. Klik di bio igshop kmi untuk harga kebabom . 😀😀😀

bungabag

Lelong bag Cath Kidston, Fjallraven, Herscel. Mai singgah 😘😘😘

bungabag

Lelong bag Cath Kidston, Fjallraven, Herscel. Mai singgah 😘😘😘

bungabag

Harga runtuh. Bag Cath Kidston, Fjallraven dan Herschel. Jom singgah igshop kami 😘😘👍

bungabag

Harga x masuk akal untuk peminat bag Cath Kidston, Fjallraven, Herschel. Klik di bio kami untuk beli dgn hraga menawan. 😱😱😱😀

bungabag

Harga x masuk akal untuk peminat bag Cath Kidston, Fjallraven, Herschel. Klik di bio kami untuk beli dgn hraga menawan. 😱😱😱😀